Turkish Airlines: stop het gruweltransport!

Turkish Airlines is een belangrijke schakel in de illegale handel in wilde dieren. Smokkelaars gebruiken hun vliegtuigen om illegaal wilde dieren te vervoeren. Teken de petitie en roep directeur Bilal Ekşi op te stoppen met dit gruweltransport.

Uit onderzoek blijkt dat Turkish Airlines een grote rol speelt in de handel van grijze roodstaartpapegaaien. Ondanks het verbod op de handel in dit wilde dier, is deze papegaai een van de meest verhandelde vogelsoorten in de exotische-huisdierenmarkt. De vogels worden gestroopt, bruut gekortwiekt en op een gruweltransport gezet. 66 procent van de dieren overlijdt al tussen vangst en verkoop. 

Turkish Airlines beloofde in 2017 om de illegale handel in wilde dieren aan te pakken en alert te zijn op verdachte vracht. Helaas komt de luchtvaartmaatschappij haar belofte niet na. Sterker nog: Turkish Airlines sluit de ogen voor de illegale handel in wilde dieren.

We vroegen Turkish Airlines al eerder om hiermee te stoppen, maar zonder resultaat. Het is tijd dat bezorgde dierenvrienden ook hun stem laten horen:

Teken de petitie en roep Turkish Airlines op direct te stoppen met dit gruweltransport.

Teken de oproep aan Turkish Airlines

Vul hieronder je gegevens in.

Gegevens

Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoon is verplicht.
E-mail is verplicht.
Houd mij op de hoogte van deze en andere campagnes van World Animal Protection is verplicht.
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

World Animal Protection gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet doorverkocht aan derden. We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van de resultaten van deze campagne. Het kan ook zijn, als je je telefoonnummer hebt ingevuld, dat we je telefonisch benaderen over hoe je nog meer voor dieren kunt betekenen. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door te e-mailen naar info@worldanimalprotection.nl. Lees hier het volledige privacybeleid.