Harderwijk, geef dolfijnen hun welverdiende vrijheid!

In Griekenland wordt momenteel hard gewerkt aan ’s werelds eerste opvang voor showdolfijnen. Een grote natuurlijke, beschermde baai in de Middellandse Zee, waar dolfijnen kunnen jagen op vis, getijden en zeestromingen kunnen ervaren en langere afstanden zwemmen. Oftewel: waar ze gewoon dolfijn kunnen zijn.

Maar, de opvang is nog leeg. Een prachtige baai met helderblauw water, maar geen dolfijnen. Dolfinarium Harderwijk heeft niet gereageerd op het verzoek van Ric O’Barry om een aantal dolfijnen over te brengen naar deze natuurlijke opvang.

Roep Harderwijk op om in te gaan op dit unieke voorstel van O’Barry. Dolfijnen horen thuis in het wild! De showdolfijnen hebben jarenlang hard gewerkt in ruil voor dode vis. Het is nu de hoogste tijd dat het Dolfinarium zich van zijn goede kant laat zien en laat blijken dat ze écht het beste voor hebben met de dolfijnen.

Teken de petitie, hoe meer handtekeningen, hoe groter de kans dat deze showdolfijnen hun vrijheid krijgen!

Page image

Teken de petitie: Harderwijk, geef dolfijnen hun welverdiende vrijheid!

Vul hieronder je gegevens in:

Gegevens

Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Houd mij op de hoogte van deze en andere campagnes van World Animal Protection is verplicht.
Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

World Animal Protection gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet doorverkocht aan derden. We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van de resultaten van deze campagne. Het kan ook zijn, als je je telefoonnummer hebt ingevuld, dat we je telefonisch benaderen over hoe je nog meer voor dieren kunt betekenen. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door te e-mailen naar info@worldanimalprotection.nl. Lees hier het volledige privacybeleid.